Sos de Pizza de casă de la zero ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în jurul 1 oră și 10 minute. 87 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, Sos de Pizza de casă (de casă americană cu McCormick), și Pizzan All-American și sos de Pizza de casă.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile, apa și uleiul de măsline într-un blender sau robot de bucătărie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați amestecul de roșii într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă zahărul, sarea de usturoi și oțetul în amestecul de roșii și se fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă, 1 până la 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
4
Turnați sosul de roșii într-un blender curat sau robot de bucătărie nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până când sosul de roșii este foarte neted.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.