Stilul de aragaz lent cu sos de Paste Chunky este un fără gluten și fără lactate sos. O porție conține 173 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de vită, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sos de spaghete de porc și ciuperci cu aragaz lent, Sos Bolognese cu aragaz lent peste paste Pappardelle, și Sos de Paste cu aragaz lent cu cârnați și vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ulei de căldură; adauga ceapa, ceapa, telina si saut 5 minute; se adaugă usturoi și ardei și saut câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
2
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați carne de vită măcinată în tigaia saut și gătiți până când carnea se rumeneste, rupând-o pe măsură ce gătește; adăugați condimente și bulion de vită; amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați la aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina toate ingredientele.Acoperiți și gătiți la 4 ore sau 8 ore scăzute.A se păstra în recipiente individuale în congelator.