Sos De Marshmallow
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de Marshmallow. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 192 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cremă de tartru, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Marshmallow, Sos De Marshmallow De Mentă, și Cremă de Marshmallow cu sos de cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați siropul de porumb, zahărul, vanilia și 1/4 cană de apă într-o cratiță și amestecați bine. Gatiti la foc mare, rotind tigaia de maner, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute, sau pana cand siropul ajunge la stadiul de minge moale si temperatura Inregistreaza 240 de grade F pe un termometru pentru bomboane.
În timp ce siropul fierbe, Așezați albușurile într-un vas de amestecare fără grăsimi și bateți la viteză medie cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare, creșteți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri rigide.
Turnați siropul fierbinte în bezea foarte încet cu mixerul setat la viteză medie și continuați să bateți câteva minute până când amestecul își păstrează forma. Bate în vanilie.
Transferați sosul într-un recipient și dați-l la frigider până la rece.
Este posibil ca albușurile din această rețetă să nu fie complet gătite. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., puteți folosi albușuri de ou praf.
Retipărit cu permisiunea Scoop: 125 de înghețate de specialitate din cele mai bune Creameries ale națiunii de Ellen Brown, Circulator2011 Running Press