Sos De Cremă De Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sosul de cremă de vanilie. Această rețetă face 7 porții cu 156 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Cremă De Vanilie, Budincă de pâine cu sos de cremă de vanilie, și Fructe Proaspete Cu Sos De Cremă De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătate și jumătate în cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă 30 de minute.
Bateti galbenusurile si zaharul intr-un bol mediu pana se ingroasa. Treceți treptat jumătate și jumătate cu fasole de vanilie în amestecul de gălbenușuri. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Se amestecă crema la foc mic până se îngroașă suficient pentru a lăsa calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 6 minute (nu fierbeți).
Se toarnă în castron. Se răcește descoperit până la rece, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aruncați boabele de vanilie înainte de utilizare.