Sos De Ciuperci Vegane
Sosul de ciuperci Vegan este un vegan sos. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Ciuperci Vegane, Grătare Vegane Cu Sos De Ciuperci, și Uimitor Sos De Ciuperci Vegane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porcini într-un vas mic rezistent la căldură. Aduceți apa la fierbere și turnați peste porcini.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Folosind o furculiță, transferați porcini pe o tăietură (aveți grijă să nu deranjați sedimentul nisipos de pe fundul vasului). Tăiați mărunt porcinii; pune deoparte. Turnați încet 3/4 cană din lichidul de înmuiere într-o cană de măsurare, lăsând sedimentul în urmă; pus deoparte. Aruncați lichidul rămas.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați ciupercile cremini, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile și-au eliberat lichidul și s-au înmuiat, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un vas mediu rezistent la căldură; pus deoparte.Reduceți căldura la mediu, adăugați restul de 3 linguri de ulei și încălziți până la sclipire.
Se adaugă frunza de dafin, șalota și porcinele tocate rezervate, se condimentează cu sare și piper și se fierbe, amestecând ocazional, până când șalotele încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Gatiti pana cand vinul s-a evaporat aproape complet, aproximativ 1 minut.
Presărați făina în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când făina are o aromă prăjită, aproximativ 3 minute.
Bateți în bulion, sos de soia și porcini rezervați lichid de înmuiere și fierbeți, amestecând constant, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 3 minute.Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine așezată peste vasul rezervat de ciuperci cremini; aruncați solidele în strecurătoare. Se amestecă pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.