Sos De Brânză Peste Conopidă

Sos De Brânză Peste Conopidă
Sosul de brânză peste conopidă este un vegetarian sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, conopidă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', Conopida în sos de brânză, și Conopida la cuptor în sos de brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 1 in. de apă, conopidă și sare la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 5-15 minute sau până când conopida este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul; se amestecă făina și cimbru până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați brânză, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți și uscați conopida; așezați pe un platou de servire. Se acoperă cu sos de brânză; se presară boia și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
ConopidăConopidă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PătrunjelPătrunjel
4
Tăiați în pene.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista