Sos cremos de pâine și ceapă
Dacă aveți despre 50 minute pentru a petrece în bucătărie, pâinea cremoasă și sosul de ceapă ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 243 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 13 fani. Un amestec de grătar de nucșoară, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Sos cremos de pâine și ceapă, Pâine Cremoasă Cu Usturoi De Ceapă, și Legume cu sos cremos de arpagic și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie acoperită, antiaderentă, prăjiți ușor ceapa și frunzele de dafin în unt timp de 10 minute, până se înmoaie.
Adăugați laptele și cuișoarele și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând din când în când.
Scoateți Golful și cuișoarele, apoi blitz într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Acest lucru se va păstra timp de 2 zile la frigider.
În ziua, răsturnați crema într-o tigaie, adăugați sosul de ceapă, apoi amestecați bine.
Adăugați pâinea și amestecați până când este moale, dar încă texturată.
Adăugați lapte la subțire, dacă este necesar. Condimentează și servește cald.