Sorbet Spumant De Caise
Sorbetul spumant de caise este un fără gluten și vegan desert. O porție conține 167 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, vin spumant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sorbet Spumant De Căpșuni, Sorbet de mere verzi și cidru spumant, și Vin Spumant-Șerbet De Căpșuni Cu Lămâie Cu Țepi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, vinul spumant, coaja de lămâie, caisele și sarea într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește. Aruncați coaja de lămâie.
Transferați amestecul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Acoperiți și răciți.
Transferați amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Răzuiți sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; congelați 2 ore sau până când este ferm.