Rețeta de somon teriyaki la grătar este gata în aproximativ 2 ore și 12 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 676 calorii. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar, Somon la grătar cu Teriyaki Shiitake, și Somon la grătar cu sos Teriyaki pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.