Somon prăjit lent cu Bok Choy și orez cu nucă de cocos
Somonul prăjit lent cu Bok Choy și orez de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 309 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, lapte de cocos, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon Gingered peste orez negru cu Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti somonul, presărați somonul uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
3
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți la 250 timp de 30 de minute până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a pregăti orezul, clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
6
Combinați orezul, laptele de cocos, 1 1/2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare; se amestecă o dată. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Lăsați să stea 10 minute; se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Pentru a pregăti bok choy, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați bok choy și ghimbir; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Ghimbir
10
Adăugați sake și 1/4 linguriță sare; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când bok choy se ofilește. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Sos Japonez De Susan
Sare
11
Pentru a pregăti sosul, combinați sucul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.