Somon prăjit cu legume, Penne și mărar

Somon prăjit cu legume, Penne și mărar
Friptura de somon cu legume, Penne și mărar este o lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți penne, lămâie, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Somon prăjit și legume, Burgeri somon cu mărar și Old Bay (și de a câștiga în valoare de un an de somon sălbatic prins!), și Penne în stil grecesc cu roșii proaspete, Feta și mărar.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați fiecare bec de fenicul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 pene. Într-o tigaie sau un vas mare de copt, combinați feniculul, roșiile, usturoiul, lămâia, uleiul, 1 1/2 lingurițe de sare, 1/4 linguriță de piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
LămâieLămâie
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Răspândiți amestecul într-un singur strat. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 40 de minute. Condimentează somonul cu sarea și piperul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FeniculFenicul
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Scoateți tigaia din cuptor și așezați fileurile deasupra amestecului de legume. Reveniți la cuptor și prăjiți până când fileurile au aceeași culoare pe tot parcursul și se descuamează ușor, aproximativ 12 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți și aruncați lămâia înainte de servire.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați 8 uncii penne în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
ApăApă
7
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Transferați somonul prăjit pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
9
Adăugați legumele prăjite, sucurile de tigaie și mărarul în paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se servește cu somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Revista