Friptura de somon cu legume, Penne și mărar este o lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți penne, lămâie, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Somon prăjit și legume, Burgeri somon cu mărar și Old Bay (și de a câștiga în valoare de un an de somon sălbatic prins!), și Penne în stil grecesc cu roșii proaspete, Feta și mărar.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați fiecare bec de fenicul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 pene. Într-o tigaie sau un vas mare de copt, combinați feniculul, roșiile, usturoiul, lămâia, uleiul, 1 1/2 lingurițe de sare, 1/4 linguriță de piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Tomate
Usturoi
Piper
Lămâie
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Răspândiți amestecul într-un singur strat. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 40 de minute. Condimentează somonul cu sarea și piperul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fenicul
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Scoateți tigaia din cuptor și așezați fileurile deasupra amestecului de legume. Reveniți la cuptor și prăjiți până când fileurile au aceeași culoare pe tot parcursul și se descuamează ușor, aproximativ 12 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți și aruncați lămâia înainte de servire.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați 8 uncii penne în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Apă
7
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Transferați somonul prăjit pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
9
Adăugați legumele prăjite, sucurile de tigaie și mărarul în paste și aruncați.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.