Somon prăjit întreg în stil mediteranean cu fenicul
Somonul prăjit întreg în stil mediteranean cu fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $7.73 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, căței de usturoi, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Pește întreg prăjit în stil mediteranean, Somon Prăjit Mediteranean, și Somon Mediteranean Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 42
Uscați peștele; faceți mai multe tăieturi diagonale în cea mai groasă parte a peștelui pe ambele părți. Împrăștiați bulbii de fenicul feliați, prazul și roșiile într-o tigaie ușor acoperită cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, usturoi, sare și piper.
Periați peștele în interior și în exterior cu jumătate din uleiul condimentat, apoi presărați uleiul condimentat rămas peste legume.
Puneți pește deasupra legumelor și presărați pește în interior și în exterior cu semințe de fenicul. Puneți 1 crenguță de rozmarin în cavitatea peștilor.
Așezați restul de 2 crenguțe de rozmarin în legume. Rezervați câteva frunze de fenicul pentru garnitură, apoi tocați grosolan frunzele rămase și umpleți-le în cavitate.
Se toarnă vin peste pește și se acoperă ușor tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți, neacoperite, 10 până la 15 minute sau până când peștele este doar gătit.
Transferați peștele într-un platou mare de servire și înconjurați-l cu legume fierte.
Se ornează cu frunzele de fenicul rămase.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.