Somon Pocat cu ierburi cu sos cremos de ierburi

Somonul Poșat cu ierburi cu sos cremos de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 338 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pește, lămâie, sos cremos de plante și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Somon pocat cu sos cremos de ierburi, Somon sockeye pocat cu sos de ierburi de muștar, și Somon poșat cu sos de plante cu lămâie-caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți vinul și bulionul în mod egal în 2 skillets mari sau braconieri de pește. Strângeți sucul din portocale și lămâie și adăugați suc și jumătăți în tigăi.
Adăugați frunze de busuioc și următoarele 3 ingrediente; aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim și adăugați fileuri de somon, cu pielea în sus. Acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute sau până când peștele este gătit și fulgi cu o furculiță.
Scoateți din tigăi cu o spatulă cu fante și așezați-o pe o farfurie pentru a se răci. (Peștele va continua să gătească după ce îl scoateți din lichid.) La frigider până când este gata de servit.
Îndepărtați pielea chiar înainte de servire.
Se servește cu sos cremos de plante.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.