Somon La Grătar Cu Salată De Castraveți

Somonul la grătar cu salată de castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 382 calorii. Un amestec de file de somon, mărar, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Somon la grătar cu salată de castraveți, Somon La Grătar Cu Salată De Castraveți (Australia), și Somon la grătar cu salată de castraveți-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați castraveții într-o strecurătoare și aruncați cu sare; lăsați să stea până când s-au scurs câteva linguri de lichid, 30 până la 45 de minute. Se usucă cu prosoape de hârtie și se transferă într-un castron mediu.
Adăugați ceapa, smântâna, oțetul, mărarul și câteva măcinări de piper. Aruncă pentru a acoperi. (Poate fi refrigerat cu câteva ore înainte.)
Între timp, încălziți grătarul cu gaz, cu toate arzătoarele la mare, până când este complet preîncălzit, 10 până la 15 minute. Folosiți o perie de sârmă pentru a curăța grătarul, apoi periați ușor cu ulei. Închideți capacul și lăsați să revină la temperatură.
Periați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper; grătar până la opac, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Setați fiecare file de somon cald sau la temperatura camerei pe o farfurie; lingură salată de castraveți peste o parte din și alături de pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.