Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli

Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli
Somonul la grătar cu busuioc Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 323 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $ 4.79 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de piper, gălbenușuri de ou, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon la grătar cu busuioc a Encrololi, Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli, și Somon Sălbatic Cu Busuioc Aioli Și Quinoa.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Revista