Somon glazurat cu soia și ghimbir cu tăiței Udon

Somonul glazurat cu soia și ghimbir cu tăiței Udon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 552 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sake, sos de soia, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Taitei Udon cu ciuperci Shiitake în bulion de ghimbir, și Taitei Cu Sos De Soia.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sosul de soia, sake-ul, sucul de lămâie, ghimbirul și zahărul și aduceți la fierbere; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă marinada într-un vas de copt din sticlă; lasa sa se raceasca complet.
Adăugați somonul, întoarceți-l la strat și marinați timp de 1 până la 4 ore, întorcându-l ocazional.
Preîncălziți broilerul. Fierbeți somonul, cu pielea în jos, la 5 inci de la foc până devine auriu, aproximativ 3 minute. Întoarceți fileurile și fierbeți timp de 4 minute sau până când pielea este crocantă și peștele nu este destul de gătit.
Transferați pe o farfurie.
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți udonul până se încălzește, 1 minut.
Scurgeți tăiței și transferați-i în boluri de supă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați spanacul cu pumni și gătiți la foc mare, aruncând, până se ofilesc. Movilă spanacul pe udon și deasupra cu somonul. Puneți sucurile de gătit în vasul de copt peste pește, presărați semințele de susan și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.