Somonul fiert cu sos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 282 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână morcov, file de somon, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Somon Fiert Cu Sos De Hrean De Mărar, Somon Fiert Și Hrean, și Ulei de măsline-somon fiert cu hrean proaspăt.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente. Acoperiți și răciți.
2
Combinați apa și următoarele 4 ingrediente într-o tigaie mare; aduceți la fierbere la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați somon în tigaie; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să stea, acoperit, 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți peștele din tigaie. Aruncați lichidul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se servește cu amestec de hrean. Dacă doriți, garnisiți cu pene de lămâie și frunze de țelină.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.