Somon fiert în folie cu maioneză herby ia aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $ 8.89 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 984 calorii, 75g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți arpagic, somon eviscerat și scalat, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 16 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Colet-somon pocat cu maioneză herby, Burgeri de miel Herby cu maioneză de sfeclă roșie, și Coulibiaci de somon și cartofi herby.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați o bucată mare de folie cu lățime dublă deasupra unei foi mari de copt și periați-o cu ulei, apoi puneți somonul în centru. Puneți câteva crenguțe generoase de mărar și șalotele în cavitatea corpului, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
3
Aduceți cu grijă părțile laterale ale foliei pentru a înconjura peștele, condimentați bine în interior și în exterior, apoi turnați peste vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Sigilați folia până la capăt, dar nu prea strâns pe peștele de care aveți nevoie pentru a-i oferi un pic de spațiu în colet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți timp de 1 oră 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Odată ce somonul a fiert, desfaceți cu grijă coletul de folie și trageți aripioarele dorsale pe coloana vertebrală a peștelui. Dacă somonul este gata, ar trebui să dispară foarte ușor. Resigilați coletul și lăsați-l să se răcească, va continua să gătească puțin mai mult pe măsură ce se răcește. Dacă nu sunteți sigur că somonul este gătit suficient, întoarceți-l la cuptor pentru încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Când este rece, îndepărtați cu grijă pielea de pe o parte a somonului. Poate fi necesar să folosiți un cuțit pentru a începe, dar ar trebui să se desprindă ușor după aceea. Lăsați mărarul gătit și șalota la locul lor, deoarece puteți deteriora carnea somonului dacă încercați să le îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Folosiți un cuțit pentru a răzui carnea grasă maro. Are un gust delicios, dar nu arată la fel de atractiv ca carnea roz de dedesubt. Întoarceți cu grijă somonul pe un platou și îndepărtați pielea și carnea maro din cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă fileurile dintr-o parte a peștelui, lăsând în urmă oasele. Veți vedea că peștele are o diviziune naturală de 2 fileuri lungi pe fiecare parte. Introduceți cuțitul de-a lungul centrului și ușurați cu atenție fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Transferați fileurile într-un platou, cu osul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
11
Ridicați osul central din restul de pește întreg ar trebui să iasă dintr-o singură bucată și să îndepărteze aromaticele. Îndepărtați cele 2 fileuri rămase și îndepărtați orice oase de ac. Reasamblați somonul pe platou. Se amestecă ierburile în maioneză și se ornează somonul cu năsturel, castraveți, ierburi și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Nu Dintr-o Grădină Locală
Bomboane De Caracatiță Brite
Culese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.