Somon din Caraibe cu Salsa Mango-Veggie și sos de grătar Guava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America Centrală, așa că încercați somonul din Caraibe cu sos de mango-Veggie și sos de grătar Guava. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 472 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline, pastă de guava și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caraibe Jerk castron de somon cu Mango Salsa, Somon la grătar cu sos de grătar Mango, și Mușchi Din Caraibe Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul de grătar, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, gătind până când este moale și puțin maro în jurul marginilor, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecând des. Amestecați pasta de guava, pasta de roșii, oțetul, zahărul brun, anasonul stelar, ienibaharul și pudra de curry. Se fierbe până se topește pasta de guava, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați sosul să se răcească ușor. Aruncați anasonul stelar, transferați amestecul în blender și piure. Cu motorul pornit adăugați sucul de lămâie și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pachet Milk Duds
Avocado Hass Ușor Piure
Chile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Guava
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte sau se dă la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați mango, ardei, ceapă roșie, ardei iute și cilantro și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5
Adăugați fasolea și aruncați ușor totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
6
Încălziți broilerul la mare. Tapetați un vas mare de copt sau o foaie de copt cu margini cu un strat dublu de folie de aluminiu și ungeți folia cu puțin ulei de măsline sau spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Așezați somonul în vasul de copt pregătit și puneți aproximativ 2 centimetri din capătul cozii sub pește, astfel încât să aveți o formă oarecum uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Se toarnă sosul de grătar peste somon și se gătește sub broiler până când sosul se caramelizează și se toacă în jurul marginilor, iar somonul este ferm și se fulgează ușor, 8 până la 12 minute pentru rare (somonul va fi în continuare roz la mijloc) sau 12 până la 15 minute pentru bine făcut (somonul va fi gătit pe tot parcursul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Întindeți salsa pe platoul de servire și ridicați cu grijă somonul din vasul de copt și aranjați-l deasupra salsa (folosiți 2 spatule mari pentru a-l transfera). Strângeți câteva pene de var peste pește și serviți cu pene suplimentare de var pe lateral.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.