Somon cu zahăr brun și glazură Bourbon

Somon cu zahăr brun și glazură Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu zahăr brun și glazura de Bourbon. Această rețetă face 4 porții cu 493 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de whisky bourbon, unt, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Muschi de porc sarat cu zahar brun-glazura Bourbon, Somon cu glazură de zahăr brun, și Somon Cu Glazură De Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați fileurile de somon deasupra amestecului de zahăr brun. Gatiti 5 minute la foc mediu. Întoarceți somonul și turnați bourbon în jurul fileurilor. Continuați să gătiți timp de 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Puneți glazura peste somon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista