Somon cu sos de fistic de afine
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul cu sos de fistic de afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 471 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, jeleu de coacăze, nuci de fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Somon cu crustă de fistic cu sos de cremă de lămâie, Brownies cu afine-fistic, și Fursecuri cu fistic și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați afine, zahăr, suc de portocale și jeleu.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 20 de minute, degajând orice spumă care se adună la suprafață.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană de nuci; păstrați cald.
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe raft în tigaia pentru pui.
Se amestecă sucul de lămâie, untul și sarea; se toarnă peste pește.
Se fierbe cu top 4 inci de la căldură 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Pește de top cu sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.