Somon ars cu glazură balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars cu glazură balsamică. O porție conține 289 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei vegetal, suc de lămâie, fileuri de somon tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Somon Ars Cu Glazură Balsamică, Anghinare Arsă Cu Glazură Balsamică, și Somon ars cu sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă oțetul, apa, sucul de lămâie și zahărul brun.
Se usucă somonul și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Creșteți căldura la mare și căutați somonul, cu pielea în sus, până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele și căutați până când este gătit, încă 3 până la 4 minute.
Transferați somonul în farfurii și adăugați cu grijă amestecul de oțet în tigaie (lichidul va bule puternic și se va aburi). Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 2 minute.
Lingura glazura peste somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.