Somon afumat Cr Aproxme fra Tarta cu o crustă de mei din făină de porumb din diminețile cu cereale integrale
Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare kosher, făină standard și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Afumat Cr Ampermme Fra Tartă Cu, Tarta cu Frangipane de alune cu piersici si creme Fraiche (fara cereale), și Somon afumat la cald cu tarhon Cr Aproxme fra aprox. che.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti crusta: Ungeți o tigaie de 9 inci cu laturi de 1 inch și un fund detașabil. Folosind un robot de bucătărie echipat cu lama metalică, pulsați împreună făina de porumb, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Adăugați untul și pulsați până când amestecul seamănă cu făina grosieră (alternativ, puteți folosi un blender de patiserie sau vârful degetelor pentru a transforma untul în ingredientele uscate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați apă cu gheață câte 1 lingură și pulsați până când aluatul începe să arate ca nisip umed și aglomerat. Este gata dacă o bucată mică se ține împreună când este strânsă între degete. Dacă tot pare prea sfărâmicios, adăugați mai multă apă, câte 1 linguriță. Întoarceți aluatul într-un castron mare și amestecați meiul folosind o furculiță. Apăsați aluatul uniform în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite. Se răcește la frigider cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mei
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați crusta pregătită pe o foaie mică de copt pentru un transport ușor la și de la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți crusta timp de 15 minute pentru a usca ușor blatul, astfel încât să nu se înmoaie când adăugați umplutura umedă. Între timp, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru a pregăti umplutura: într-o tigaie mică de saut, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și saut, până la translucid, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Se ia de pe foc. Într-un castron, amestecati împreună laptele, CR fra fra fra, ouă, capere, mărar, sare, și piper pentru a face o cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1 Gumă Mare Portocalie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Crengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Pentru a asambla și coace tarta: lingurați amestecul de șalotă într-un strat uniform pe fundul crustei; aranjați somonul deasupra uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se toarnă amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
12
Se coace la 375 F până când blatul devine maro auriu și umplutura este setată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Lăsați să se răcească timp de 15 până la 20 de minute. Desfaceți tarta pe un platou de servire și serviți cald sau la temperatura camerei. Dacă aveți resturi, acoperiți și refrigerați până la 3 zile.
14
Faceți înainte: puteți coace crusta cu o zi înainte, astfel încât a doua zi pur și simplu amestecați umplutura, introduceți tarta în cuptor și serviți. Dacă mergeți pe acest traseu, puneți la frigider crusta pre-coaptă, acoperită cu folie de plastic. De asemenea, puteți coace întreaga tartă cu până la 1 zi în avans și lăsați-o să se răcească, apoi puneți-o la frigider, acoperită. Pentru a servi, reîncălziți într-un cuptor de 300 km f până se încălzește, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.