Somonul într-o pungă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 426 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 3 și costă $ 4.38 pe portie. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, sare și piper, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.