Somnul prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 401 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,71 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei vegetal, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Somn Prăjit, Somn prăjit în tigaie, și Somn Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 3 linguri de sare, sos de ardei iute și 8 căni de apă fierbinte într-un castron mare până când sarea se dizolvă. Se răcește în congelator până se răcește, aproximativ30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați somnul în saramură, acoperiți și dați-l la frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somn
Saramură
3
Bateți făina de porumb, următoarele 5 ingrediente, șirămânând 3/4 linguriță de sare într-un castron mediu.Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a unei tigaie din fontă de 10 " sau a altui Skillet mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Bateti
Bol
4
Adăugați ulei pentru a veni puțin mai puțin decâtalfway up side of skillet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se încălzește peste mediuîncălziți până când termometrul citește 335 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Clătiți somnul; se usucă. Dredge catfishîn amestec de făină de porumb, scuturând excesul.Lucrând cu 2 fileuri la un moment dat,prăjiți somnul, întorcându-vă la jumătate, până la aurmaro și crocant, 10-12 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Somn
7
Transferați peștele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.