Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Snapper coada galben coapte într-o crustă de sare ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 50g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, albușuri de ou, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Rețetă De Snapper Roșu La Cuptor Cu Sare, Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco, și File De Opakapaka La Cuptor (Snapper) Cu Crustă De Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Clătiți peștele și uscați; condimentați-l în interior și în exterior cu sare și piper. Într-un bol de amestecare, combinați lămâia, șalotul, pătrunjelul, 2 linguri de cimbru, frunze de dafin, fulgi de ardei roșu și 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Așezați peștele pe o foaie de copt unsă și umpleți cavitatea cu amestecul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Într-un bol curat de amestecare, bateți albușurile până când formează vârfuri moi. Îndoiți sarea pentru a face o pastă, apoi pliați în frunzele de cimbru rămase. Ungeți pasta de sare pe întregul pește și prăjiți timp de 35 până la 45 de minute. Albușurile de ou vor forma o crustă tare. Spargeți ușor coaja cu o lingură și ridicați crusta de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.