Smucitură de porc pe ardei roșu Mayo și prăjituri cu mazăre cu ochi negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de porc pe maioneză de ardei roșu și prăjituri cu mazăre cu ochi negri. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 60. Un amestec de maioneză, mazăre cu ochi negri, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu Salsa de afine-ardei roșu, Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, și Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți jumătate de mazăre într-un castron cu o furculiță și amestecați mazărea rămasă.
Gatiti ardeii rosii in unt intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat, amestecand, pana abia se inmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, încă 1 minut.
Transferați o treime din amestecul de piper într-un castron și răciți. Puneți deoparte pentru maioneză cu ardei roșu.
Se amestecă amestecul de piper rămas în mazăre cu pesmet, coriandru, ouă, chimen și sare. Scoateți 1 lingură de amestec în palma mâinii (amestecul va fi moale și umed) și formați-vă într-o bucată de aproximativ 1 inch. Pune-l pe o tavă și formează mai multe chiftele în același mod, aranjarea în 1 strat pe tava. Înmuiați chiftelele, câte 1, în făină de porumb, întorcându-le ușor pentru a acoperi și transferați-le ca acoperite într-o tavă căptușită cu hârtie de ceară și prăfuită cu făină de porumb. Chill patties, acoperite, cel puțin 2 ore și până la
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți prăjituri, câte 12, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți prăjiturile gătite în 1 strat într-o tigaie mare de copt puțin adâncă. Între loturi, ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie și adăugați mai mult ulei.
Se amestecă maioneza în amestecul rezervat de ardei roșu și se condimentează cu sare și piper. Reîncălziți prăjiturile în mijlocul cuptorului până când sunt fierbinți, aproximativ 5 minute, și acoperiți cu maioneză de ardei roșu și carne de porc.
* Prăjiturile pot fi gătite cu 1 zi înainte, apoi răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de reîncălzire.* Ardeiul roșu mayo poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.