Smântână de casă și chipsuri de ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați smântâna de casă și chipsurile de ceapă. O porție conține 344 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de zară, ulei de arahide, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri de smântână și ceapă, Chipsuri De Smântână Și Ceapă Kale, și Macrou piperat afumat și smântână pe chipsuri de cartofi de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună 8 căni de apă cu 1/4 cană de sare.
Așezați cartofii feliați în soluția de apă și sare și lăsați să se înmoaie cel puțin 20 de minute. După ce s-au înmuiat, uscați bine pe prosoape de hârtie sau prosoape de vase.
Încălziți uleiul un cuptor olandez mare la 350 de grade F.
Într-o râșniță de condimente, combinați pulberea de zară, pudra de ceapă, praful de usturoi, zahărul, mărarul și restul de 1 linguriță de sare. Se macină într-o pulbere omogenă.
În loturi de dimensiuni de mână, prăjiți cartofii până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Aruncați imediat într-un castron mare cu o parte din amestecul de condimente. Apoi așezați-le pe o foaie de copt și presărați-le din nou cu o parte din amestecul de condimente.
Țineți-le într-un recipient semi-etanș pentru câteva zile, dacă îl puteți suporta atât de mult.