Slow Cooker Sos De Spanac Marinara
Slow Cooker spanac Marinara sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 146 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, spanac, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Slow Cooker Sos Marinara, Slow Cooker Sos Marinara, și Sos Marinara Slow-Cooker cu baie de brânză Mozzarella.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent de 5 litri, combinați uleiul de măsline, ceapa, usturoiul, morcovul, spanacul, pasta de roșii, ciupercile, sarea, oregano, busuiocul, ardeiul roșu zdrobit, frunzele de dafin și roșiile.
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore. Se amestecă, se reduce focul la minim și se gătește încă 1 până la 2 ore.