Slow Cooker mezeluri Florentine necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 140 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz lent varză acră și cârnați, Cârnați și ardei cu aragaz lent, și Aragaz lent fasole roșie și cârnați.
Instrucțiuni
1
Pulverizați interiorul aragazului lent cu spray de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Într-o tigaie medie la foc mediu, se sfărâmă și se fierbe cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați cârnații în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Adăugați spanac și ciuperci. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Spanac
5
Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă peste amestecul de cârnați. Acoperiți și gătiți la 4 până la 6 ore. Cu cinci minute înainte de servire, acoperiți cu brânză Cheddar. Recuperați pentru a topi brânza.