Slow-Aragaz Herbed Carne De Vită Stroganoff
Slow-Cooker Herbed Beef Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 497 calorii, 41G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, tăiței largi de ou, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți granule de vită, ciuperci, ceapă, piper și bouillon.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet. Amestecați ușor smântâna și cimbru în tăiței scursi.
Se presara faina peste amestecul de carne de vită în aragaz; se amestecă ușor în amestec. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 3 minute.
Serviți amestecul de vită peste tăiței; se acoperă cu roșii.