Slammin ' Prăjituri Crocante Cu Somon Cu Sos Gayla
Această rețetă servește 2. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 787 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de condimente, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, Prăjituri crocante de somon cu sos de iaurt grecesc, și Somon Slammin Cu Un Corral Caper.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele pentru sosul Gayla și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2
Sautee ardei roșu aproximativ 3 minute într-o tigaie antiaderentă în unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul tocat în ultimele treizeci de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
4
Combinați ardeii și usturoiul și toate restul ingredientelor, cu excepția fulgilor de porumb, într-un castron și amestecați împreună.Faceți patru bile de dimensiuni egale din acest amestec și rulați bine în firimituri de fulgi de porumb. Bateți firimiturile ferm și asigurați-vă că este bine acoperit.(Bilele vor avea aproximativ dimensiunea unui baseball mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați bilele pe platou și apăsați în chiftele de aproximativ 1 inch grosime.Se prăjește imediat în câteva linguri de ulei fierbinte într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. (Nu doriți să stea prea mult timp sau fulgii de porumb vor absorbi umezeala din torturi și nu se vor prăji la fel de crocanți.) Căutați-le repede, dar, desigur, nu le ardeți aproximativ 3 sau 4 minute pe o parte.Notă: după amestecarea tuturor ingredientelor împreună, puteți pune la frigider Acest lucru pentru a rigidiza amestecul, dar nu mi se pare necesar decât dacă ați folosit un ou foarte mare. De asemenea, puteți face totul din timp și refrigerați. Pur și simplu îndepărtați cu aproximativ o oră înainte de cină și aduceți la temperatura camerei sau vor fi fierbinți la exterior, dar reci la mijloc. Doar nu vă rostogoliți în firimiturile de fulgi de porumb până în ultimul moment.O altă notă: pentru o variantă plăcută, nu ezitați să adăugați 1/2 linguriță de chimen pentru a le oferi un gust "Tex-Mex", acoperit cu niște chili con queso. Yum! Fii creativ! Aceasta este o patty umedă care se târăște pe podea până la ușă. Faceți-o conform instrucțiunilor prima dată și apoi experimentați! Fă-o a ta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.