Slab Plăcintă Cu Dovleac

Slab Plăcintă Cu Dovleac
Skinny plăcintă cu dovleac este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, făină de aur, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, amestecați făina, 1 linguriță zahăr, 1/4 linguriță sare și uleiul cu furculița până se amestecă bine. Se amestecă laptele, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului. Formați patiseria într-o minge, folosind mâinile. Apăsați produse de patiserie în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci; flaut după dorință sau apăsați produse de patiserie până la marginea superioară a plăcii de plăcintă cu degetele sau furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți ușor albușurile cu biciul de sârmă sau bătătorul de ouă. Bateți ingredientele de umplere rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă umplutura în plăcuța de plăcintă căptușită cu patiserie; așezați cu grijă pe raftul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.acoperiți marginea crustei de plăcintă cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Coaceți aproximativ 45 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește pe raftul de răcire cu cel puțin 1 oră înainte de servire. După răcire, plăcinta poate rămâne la temperatura camerei până la încă 5 ore, apoi trebuie acoperită și refrigerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista