Slănină Canadiană Vindecată Cu Arțar

Slănină Canadiană Vindecată Cu Arțar
Baconul Canadian vindecat de arțar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $10.09 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 136g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 1200 calorii. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de tip de foc: indirect, boabe de piper, muschi de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 120 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Popovers de piper negru umplut cu Cheddar Vermont și ouă amestecate cu ierburi și slănină Canadiană glazurată cu muștar de arțar, Somon Vindecat De Arțar, și Cookie-Uri De Arțar Canadian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cura, combinați 1 litru de apă, sare Kosher, sirop de arțar, zahăr brun, sare roz, frunze de dafin, usturoi și boabe de piper într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând pentru a dizolva sărurile și zahărul. Se fierbe 1 minut, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați într-un recipient mare și amestecați restul de 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se pune la frigider până se răcește complet. Scufundați complet coapsele de porc în cură și lăsați să stea la frigider timp de 3 până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Scoateți carnea de porc din cură și puneți-o într-un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați suficientă apă proaspătă pentru a scufunda complet coapsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Lăsați să stea 30 de minute, apoi scoateți carnea de porc din apă și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Aprindeți fumătorul sau grătarul la 225 cm.F, adăugând bucăți de bucăți de lemn fumător la temperatură. Când lemnul este aprins și produce fum, puneți carnea de porc și gătiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei de porc, aproximativ 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Lăsați carnea de porc să se răcească timp de 30 de minute. Slice și tigaie se prăjește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În120 hrs
Porții3
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista