Skillet Steak Fajitas

Skillet Steak Fajitas
Skillet Steak Fajitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 1,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei gras, ulei vegetal, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fajitas de Carne (friptură Fajitas), Fajitas De Creveți În Tigaie, și Tigaie Fajitas De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, rumeniți friptura în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
2
Așezați friptura și picăturile într-un 3-qt. aragaz lent. Se amestecă sucul de lămâie, usturoiul, chimenul, amestecul de condimente, pudra de chili și fulgii de ardei roșu. Acoperiți și gătiți la mare timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano RasăMâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Vodca, Preferata TaVodca, Preferata Ta
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Adăugați piper verde și ceapă; acoperiți și gătiți timp de 1 oră sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Dovlecei Medii, Feliați4 Până La 5 Dovlecei Medii, Feliați
La 5 Dovlecei Medii, FeliațiLa 5 Dovlecei Medii, Feliați
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
4
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului; lingurați carnea de vită și legumele în centrul tortillelor. Completați fiecare cu brânză, salsa, smântână, salată verde și roșii, dacă doriți. Îndoiți părțile laterale ale tortilelor și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
La 5 Dovlecei Medii, FeliațiLa 5 Dovlecei Medii, Feliați
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista