Skillet Frittata de primăvară cu sparanghel și brânză de capră

Skillet Spring Frittata cu sparanghel și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul serrano, un ulei de măsline, 2 cepe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frittata de Paște cu sparanghel, brânză de capră și ierburi de primăvară, Frittata cu sparanghel și brânză de capră, și Frittata cu sparanghel prăjit și brânză de capră.
Instrucțiuni
Reglați tigaia broiler la 6 inci sub element și preîncălziți broiler la mare.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, piperul și un vârf de sare și gătiți până când ceapa se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este crocant, 3 până la 4 minute, condimentând cu sare și piper.
Între timp, bateți ouăle și condimentați cu sare și piper.
Coborâți focul la mediu și adăugați ouăle în tigaie, mutând tigaia pentru a vă asigura că este distribuită uniform.
Se presară cu brânza de capră și se gătește până când ouăle aproape s-au întins, aproximativ 8 minute, apoi se așează sub broiler și se fierbe până când blatul abia se fixează, 2 până la 3 minute.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească ușor.
Se acoperă cu busuiocul, se feliază în pene și se servește din tigaie. Frittata poate fi răcită, învelită și păstrată la frigider până la cinci zile.
Se servește rece sau la temperatura camerei.