Sirop De Mure
Siropul de mure este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 124 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați mure, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sirop De Mure, Sirop De Mure, și Sirop De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți zahărul și apa, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Se ia de pe foc; se adaugă mure și crenguțe proaspete de mentă și se răcește complet. Acoperiți și răciți 24 de ore. Sirop de tulpină; aruncați solidele.