Sirop de lamaie
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 25 de minute de petrecut în bucătărie, siropul de lămâie ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 82 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 287 de calorii . 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, coajă de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați clătite de mămăligă cu parfum de lămâie cu sirop de cimbru de afine , clătite cu banane și nucă de cocos cu sirop de zahăr de palmier și pâine de afine cu sirop de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește sucul de lămâie, apa, zahărul, coaja de lămâie și amidonul de porumb într-o oală la foc mediu. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute; se ia de pe foc.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute.
Turnați siropul de lămâie în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de vârf.
Treceți un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce acestea au fost umplute pentru a elimina orice bule de aer.
Ștergeți marginile borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduuri alimentare. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Procesați borcanele în apă clocotită într-o oală mare timp de 10 minute; scoateți borcanele din oală și lăsați să se răcească.
Odată ce se răcește, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este etanș.