Shortcakes Cu Căpșuni De Migdale-Ovăz

Shortcakes Cu Căpșuni De Migdale-Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu căpșuni de migdale-ovăz. Această rețetă face 6 porții cu 459 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, căpșuni, grand marnier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan), Shortcakes cu căpșuni de migdale-ovăz, și Shortcakes cu căpșuni din făină de migdale și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de coptcu hârtie pergament. Pulsează făină,ovăz, migdale, 1/3 cană zahăr, praf de copt șisare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
2
Adăugați unt; pulsați până când rămân doar bucăți de mărimea mazăreirămân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 1/2 cană de smântână și 1 linguriță de vanilie;pulsează până se formează aglomerări mari umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
4
Transferla o suprafață de lucru.
5
Frământați până când aluatul se unește, aproximativ 4 rotații. Pat într-un dreptunghi de 4x6".Înjumătățiți pe lungime, apoi transversal în treimi.Aranjați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Periecu smântână; se presară cu 1/2 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
7
Coaceți, rotind foaia la jumătatea drumuluigătit, până se rumenesc în jurul marginilorși un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Set biscuițipe un suport de sârmă; lasa sa se raceasca. Faceți înainte: Biscuițipot fi făcute cu 8 ore înainte. A se păstra răcitbiscuiți etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Între timp,combinați căpșunile, 1 lingură de zahăr și Grand Marnier, dacă utilizați, într-un castron mare. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
CăpșuniCăpșuni
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Lăsați căpșuniit, aruncând des, până când sucurile se eliberează.
10
Bateți1 / 2 cană smântână, 1/2 lingură zahăr și 1/2 lingurițăvanilie într-un castron mic până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Tăiați biscuiții calzi sau la temperatura camereiîn jumătate; așezați jumătățile inferioare pe farfurii.Împărțiți frisca și căpșunilepeste. Se acoperă cu jumătățile de biscuiți rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BiscuițiBiscuiți
12
Per porție: 440 calorii, 29 g grăsimi, 4 g fibre
13
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista