Shashlik de pui marinat cu roșii și coriandru

Shashlik de pui marinat cu roșii și coriandru
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Shashlik de pui marinat cu roșii și coriandru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 503 calorii, 48G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de piept de pui, căței de usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Shashlik de pește marinat cu ierburi și Chile, Pui Indian De Roșii-Coriandru, și Pui la cuptor cu roșii uscate la soare și coriandru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile rase, usturoiul, uleiul de măsline și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Adăugați puiul și acoperiți bine cu marinada. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Aprinde un grătar. Infilați puiul pe 8 frigarui metalice, lăsând un spațiu mic între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Ungeți puiul cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper. Grătar la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când este ușor carbonizat și tocmai gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista