Sfecla cu ceapă și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, făină, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sfeclă Prăjită Cu Chimen, Sfeclă prăjită cu chimen și mentă, și Linte Puy cremoasă cu Tahini, chimen și ceapă roșie.
Se toarnă ulei și se sotează ceapa și usturoiul până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă semințele de chimen și se sotează încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
4
Se presară făină și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
5
Se amestecă sfecla, roșiile, apa și sarea. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia cu capac și lăsați să fiarbă 30 până la 45 de minute, până când sfecla este fragedă.