Sfeclă Portocalie Gingered

Sfeclă Portocalie Gingered
Sfecla portocalie Gingered ia aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.66 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, oțet de orez, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfeclă Portocalie Gingered, Sfeclă prăjită în sirop de ghimbir, și Morcovi Portocalii Gingered.

Instrucțiuni

1
Sfecla perie cu 4 linguri de ulei; se presara cu sare si piper. Înfășurați ușor în folie; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Se coace la 425 de minute pentru 70-75 de minute sau până se înmoaie furculița. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mic, bateți oțetul, concentratul de suc de portocale, 1 linguriță de coajă de portocală, ghimbirul și uleiul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cojiți sfecla și tăiați-o în pene; așezați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați secțiunile portocalii și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Stropiți cu sos de portocale și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Se presară cu coaja de portocală rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista