Se Coace Lasagna Florentină Spartă

Broken Florentine Lasagna coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1336 calorii. Pentru $ 6.52 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de cățel de usturoi, tăiței de lasagna fără fierbere, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza chard ai putea urma acest curs principal cu Desert De Livadă De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Lasagna spartă cu Pesto de nucă, Lasagna Spartă Cu Sos De Dovlecei-Roșii, și Lasagna spartă cu pesto de pătrunjel, salată verde și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Topiți untul într-un vas mediu la foc mediu.
Presărați făina peste untul topit, bateți pentru a combina și gătiți aproximativ 1 minut. Bateți încet laptele în amestecul de unt-făină, condimentați cu sare, piper și nucșoară și gătiți câteva minute pentru a se îngroșa. Se amestecă jumătate din Parmigiano (aproximativ 3/4 cană). Puneți sosul deoparte.
Încălziți EVOO într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Aruncați cățelul de usturoi crăpat și gătiți timp de un minut sau două pentru a-i elibera aroma și aroma.
Adăugați ciorba și gătiți, întorcându-vă ocazional pentru a se ofili, 2 minute.
Adăugați spanacul câteva mâini la un moment dat, ofilind fiecare lot înainte de a adăuga mai multe. Condimentează verdeața cu sare și piper.
Rupeți foile de paste în bucăți mari. Aruncați-le în tigaie cu verdeața și dați-le o agitare bună pentru a le încorpora.
Se toarnă sosul în tigaie, amestecând din nou pentru a încorpora totul uniform. Neteziți partea de sus în jos și presărați restul de 3/4 cană Parmigiano în tigaie. Acoperiți tigaia cu folie, transferați la cuptor și coaceți lasagna timp de 30 de minute.
Scoateți folia din tigaie și lăsați-o să termine gătitul neacoperit încă aproximativ 15 minute pentru a rumeni brânza.