Scotch Bulion

Scotch Bulion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Scotch Broth. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 346 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 101 fani. Un amestec de cozi de miel, morcovi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Scotch Bulion, Scotch Bulion, și Scotch Bulion.

Instrucțiuni

1
Condimentați coada de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați cozi de miel și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
4
Scoateți gambele și lăsați-le deoparte.
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând continuu, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul și frunzele de dafin și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați bulion și întoarceți gambele în oală. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește până când cojile de miel sunt fragede și carnea se îndepărtează de os, aproximativ 2 ore. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați bulionul să se răcească complet peste noapte la frigider, îndepărtați grăsimea și reveniți la căldură a doua zi. În caz contrar, degresați grăsimea cu o lingură sau o lingură mare și continuați să pășiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți gambele din stoc și, odată suficient de răcoroase pentru a manipula, îndepărtați ușor carnea de pe oase și rupeți-o în bucăți de mușcătură. Rezervă. Aduceți stocul înapoi la foc mic și adăugați morcov, păstârnac, cartof și orz perlat. Gatiti pana cand orzul este fraged, aproximativ 25 de minute, apoi intoarceti carnea tocata in oala. Se condimentează după gust cu sare și piper, se amestecă în parlsey și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista