Scortisoara-Portocaliu Crema De Zahar Ars
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cinnamon-Orange Crincormme Brincormull ar putea fi o rețetă super pentru a încerca. Această rețetă servește 2. O porție conține 236 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica bord de sare, extract de vanillan, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scorțișoară și cremă de portocale Brulee, Cremă Ușoară De Scorțișoară Brulee, și Catalană Scortisoara Crema De Zahar Ars.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați laptele, laptele uscat și sarea într-o cratiță mică la foc mediu.
Se încălzește la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de portocală și bățul de scorțișoară. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 10 minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Se amestecă extractul de vanilie.
Combinați 2 linguri de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mediu; amestecați bine cu un tel pentru a combina.
Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul de lapte uniform între 2 vase de mică adâncime (6 uncii).
Așezați vasele într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 40 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când vasul este atins.
Scoateți vasele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Cerne restul de 2 linguri de zahăr uniform peste partea de sus a brles. Ținând o lampă de bucătărie la aproximativ 2 inci de partea superioară a fiecărei cremă, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut).
Serviți în decurs de 1 oră.