Scorțișoară De Zahăr De Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Semilunele de zahăr cu scorțișoară. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 231 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți drojdie instantanee, scorțișoară, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Semilune de scorțișoară, zahăr brun și nuci, Semilune De Scorțișoară, și Pecan și semilune de zahăr brun.
Instrucțiuni
Topiți 4 linguri de unt și lăsați să se răcească. Într-un castron mediu, combinați untul, laptele și ouăle.
Bateți în 1/2 cană de zahăr. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, combinați făina, drojdia și sarea.
Adăugați amestecul de lapte și amestecați pentru a combina. Rotiți viteza la mediu și amestecați până când aluatul este elastic și neted la atingere, aproximativ 5 minute. Luați aluatul din mixer, formați-l într-o bilă și puneți-l într-un castron cu unt. Acoperiți cu un prosop și lăsați să se odihnească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Se topește untul rămas și se lasă deoparte. Într-un castron mic, combinați zahărul rămas și scorțișoara. Împărțiți aluatul în două. Pe o suprafață bine făinată, rulați prima bilă într-un cerc gros de aproximativ 1/4 inch.
Periați cercul cu unt și presărați cu 1/2 amestec de scorțișoară-zahăr.
Tăiați cercul în 6 bucăți egale.
Rulați fiecare pană, începând cu capătul îngust, până se formează semiluna.
Așezați fiecare semilună pe foaia de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Acoperiți foile de copt cu un prosop de bucătărie și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Așezați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Coaceți rulourile până devin aurii, aproximativ 25 de minute.