Scoici tocite cu Pancetta peste Avocado și Wasabi
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 299 calorii. Dacă $2.11 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu Pancettan peste Avocado și Wasabi ar putea fi un super fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, unt, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici cu sparanghel și Pancetta, Scoici cu Pancettan și varză de Bruxelles, și Scoici tocite cu mazăre și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți cele 3 avocado și îndepărtați gropile. Scoateți carnea într-un robot de bucătărie și adăugați wasabi, suc de lămâie, sare și piper, după gust. Procesați până când este o consistență netedă. Acoperiți și puneți-l la frigider până este gata de servit.
Încălziți o tigaie la foc mediu. Gatiti pancetta pana cand crocanta si grasimea a devenit.
Scoateți pancetta din tigaie rezervând grăsimea și adăugați unt și usturoi. Odată ce untul s-a topit, adăugați scoicile în tigaie și căutați ușor până se rumenesc ușor. Aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Puneți niște piure de avocado pe fiecare farfurie, aranjați pancetta deasupra urmată de scoicile arse. Tăiați ardeiul roșu fin și garnisiți.