Scoici De Mare Arse Cu Oțet Banyuls Și Salată De Cicoare
Scoicile de mare arse cu oțet Banyuls și salată de cicoare este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de chicorii, apă, oțet de vin sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 42 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de mare arse pe Slaw Asiatic, Scoici Arse Cu Slaw De Mango Carmelizat, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten pentru rețete similare.