Scoici De Mare Arse Cu Oțet Banyuls Și Salată De Cicoare

Scoici De Mare Arse Cu Oțet Banyuls Și Salată De Cicoare
Scoicile de mare arse cu oțet Banyuls și salată de cicoare este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de chicorii, apă, oțet de vin sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 42 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de mare arse pe Slaw Asiatic, Scoici Arse Cu Slaw De Mango Carmelizat, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 42 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista