Schimbarea finală: tartă de ceapă

Schimbarea finală: tartă de ceapă
Makeover final: ceapa tartă ia în jurul valorii de 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină auto-crescătoare, iaurt natural, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Schimbarea finală: Tarta cu lămâie, Schimbarea finală: supa de ceapă franceză, și Ultima Tartă De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Feliați ceapa în bucăți mici, subțiri, în formă de pană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2
Încălziți uleiul de rapiță într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, saut sau adâncă. Se amestecă ceapa și se prăjește la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Se amestecă doar ocazional, astfel încât să poată găti destul de netulburate și să se caramelizeze dedesubt. Când ați terminat, ar trebui să fie bine caramelizate și lipicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp, pregătiți baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 și puneți-l într-o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Puneți făina și untul într-un castron cu un vârf de sare și frecați cu degetele până seamănă cu firimiturile aspre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se amestecă iaurtul și laptele, se toarnă în amestecul de făină și se lucrează scurt împreună cu un cuțit până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Scoateți din vas și apăsați ușor împreună pentru a forma o bilă. Nu suprasolicitați amestecul.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Rulați aluatul subțire pe o suprafață ușor făinată și folosiți pentru a alinia o formă rotundă de 23 cm, canelată, pe bază de flan, cu o adâncime de aproximativ 2,5 cm, apăsând-o cu degetele în flauturi. Așezați cutia. Dacă aluatul este puțin lipicios, pudrați degetele în puțină făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Bateți ouăle într-un castron mediu, apoi amestecați crme frache, cimbru, muștar și condimente. Lingurați și întindeți jumătate din ceapă în baza căptușită, condimentați cu piper, apoi împrăștiați peste jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se toarnă amestecul de ouă deasupra, apoi se împrăștie peste restul de ceapă și brânză. Așezați cositorul pe foaia de copt fierbinte și coaceți timp de 25-30 de minute până când baza și umplutura sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți și răciți timp de aproximativ 10 minute, apoi scoateți din staniu și serviți în timp ce este proaspăt și cald.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Tarta de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Un amestec spumant pinot noir de mare valoare de la producătorii ca ' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos la gust, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista