Rețeta Scampi de creveți cu ceapă verde și Orzo este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $2.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste orzo), vin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Scampi de creveți Lemony cu Orzo și Rucola, Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde, și Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orzo intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda,dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, topiți 2 linguri de unt cu ulei într-o tigaie mare și grea, peste căldură medie. Folosind presa de usturoi, stoarcețiusturoi; se amestecă 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De Usturoi
Tigaie
3
Adăugați creveți șisaut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Adăugați ceapă verde și tosspână când creveții sunt doar opaci în centru, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Creveți
5
Adăugați vin și aruncați până lavinul fierbe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Se amestecă în rest2 linguri de unt și se condimentează după gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
7
Scurgeți pastele; transferați într-un castron mare. Topcu creveți și unt de ceapă-usturoi.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.